Wij zijn Cleverin

Cleverin is specialist in IT/Business Automation en User Workspace Management. Wij kunnen u helpen uw IT en business processen te automatiseren en daarmee een voorspelbare en betrouwbare IT-omgeving te creeëren.

Denk je aan IT as a Service, Server Based Computing en Applicatie Virtualisatie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen consultancy, trainingen, adviezen en projecten voor verschillende organisaties.

Wij zijn van mening dat User Workspace Management en IT as a Service niet meer valt weg te denken uit de huidige IT-omgevingen. Eindgebruikers zijn in veel situaties gewend om gebruik te maken van verschillende apparaten, verschillende programma’s op verschillende locaties. Deze personen worden steeds veeleisender als het gaat om IT. Om deze personen centraal te stellen en IT als dienst te kunnen leveren is een goede Workspace Management infrastructuur noodzakelijk.

IT afdelingen maken op dit ogenblik een ware evolutie door waarbij IT steeds vaker ondersteunend zal worden binnen een organisatie. Door deze behoefte zal IT dynamischer moeten worden ingezet.

Door gebruik te maken van producten van onze vaste partners, kan een omgeving getransformeerd worden van een statische omgeving naar een dynamische en bovenal veilige omgeving met behulp van automation en self-service. Wij noemen dit Digital Transformation.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om meer te weten te komen wat dit voor uw organisatie kan betekenen.